استعلام بیمه سفر

بیمه سفر چیست؟

بیمه سفر ، بیمه ای است که ریسک های سفر بیمه‌گزار را در خارج از کشور تحت پوشش قرار می‌دهد. ریسک های سفر می‌توانند شامل بیماری های ناشی از سفر نظیر سرماخوردگی شدید، مسمومیت یا حوادث مربوط به سفر نظیر گم شدن یا تاخیر در رسیدن چمدان و بار مسافر، بروز مشکلات حقوقی و … باشند. بیمه سفر برای اخذ ویزا برای سفر به برخی کشورها الزامی است و با توجه به خطرات مذکور و حوادث پیش‌بینی نشده و هزینه های سنگین درمان در سفرهای خارجی به دلیل تفاوت های ارزی، برای مسافرین خارج از کشور امری ضروری تلقی می‌گردد.


شرکت های کمک رسان بیمه سفر خارج از کشور

شرکت‌های بیمه ایرانی در خارج از کشور، شعبه ندارند و امکان ارائه خدمات بیمه‌ای این شرکتها وجود ندارد. شرکت‌های بیمه‌گر در راستای رفع چنین مشکلی با شرکت‌های کمک رسان قرارداد بسته‌اند و خدمات بیمه سفر را به بیمه‌گزاران ارائه می‌کنند. بیمه گزاران در هنگام بروز خسارت ها باید با شماره تلفن مندرج در بیمه سفر خود تماس گرفته و مشخصات خود: نام ، شماره بیمه‌نامه و مدت اعتبار آن ، نحوه بروز حادثه و خسارت ها را اعلام نماید تا شرکت کمک رسان بتواند خسارت های وارده را پوشش دهد. از آن جا که شیوه ارائه خدمات بیمه ای شرکت‌های کمک رسان متفاوت بوده و برخی از آن ها تماس‌های تلفنی را پاسخگو نیستند، لذا بیمه گزار باید در چنین شرایطی خسارت خود را پیگیری و هزینه مربوطه را پرداخت نماید و با ارائه صورت حساب ها و فاکتورهای ممهور، هزینه خسارت های تحت پوشش بیمه مسافرتی را از کشور محل اقامت خود دریافت نماید.فهرست برخی از شرکت های کمک رسان ارائه دهنده خدمات بیمه سفر خارج از کشور در زیر ارائه شده اند:


پوشش‌های بیمه سفر

شرکت‌های بیمه‌گر ، طرح ها و پوشش های مختلفی را برای بیمه سفر خود ارائه می دهند و بیمه‌گزار با در نظر گرفتن عوامل مختلف می تواند ، مناسب ترین بیمه مسافرتی را با پوشش‌های مدنظر انتخاب نماید. برخی از پوشش‌های بیمه سفر خارج از کشور به شرح زیر هستند:


استثنائات بیمه سفر

شرکت های کمک رسان ریسک های زیر را در بیمه سفر پوشش نمی‌دهند:


قیمت بیمه سفر خارج از کشور

شرکت‌های بیمه‌گر مختلف ، قیمت های متفاوتی برای بیمه سفر ارائه می‌کنند.در تعیین حق بیمه سفر عوامل مختلفی تاثیرگذار است. هرچه شرایط بهتر و پوشش‌های بیمه‌ای بیشتری ارائه شود، هزینه خرید بیمه سفر بالاتر خواهد رفت. عوامل زیر در تعیین نرخ بیمه سفر تاثیر می گذارند:

الف) سن بیمه گزار : طبقه بندی های مختلفی برای شرایط سنی بیمه‌گزاران تعریف شده اند و هریک از شرکت های بیمه برای هر یک از این طبقه بندی ها تعرفه خاصی را در نظر گرفته‌اند.دسته بندی های مختلف سنین بیمه‌گزاران به شرح زیر هستند:

با افزایش سن ، نرخ بیمه سفر خارج از کشور افزایش می یابد. برای بازه سنی آخر ، توافق نظر وجود ندارد و برخی از شرکت‌های بیمه به بالای 85 سال خدمات بیمه سفر را ارائه نمی‌دهند.

ب) مدت زمان سفر : مدت زمانی که شرکت های بیمه‌گر برای بیمه سفر خارج از کشور در نظر می گیرند:

واضح است که هرچه تعداد روزهای سفر بیشتر باشد، حق بیمه سفر بالاتر خواهد بود. اگر در طول سال ، مرتبا سفرهای خارجی می روید، بیمه‌نامه های دارای مدت زمانی طولانی شش ماهه و یک ساله توصیه می شوند ولی شرکت‌های بیمه‌گر اندکی این دو نوع بیمه‌نامه را صادر می‌کنند.

پوشش بیمه سفر از روزی که مهر خروج به گذرنامه بخورد، آغاز می شود. معمولا از زمان خریداری بیمه مسافرتی، مدت زمانی مشخص شش الی یک سال برای خروج از کشور وجود دارد.این تاریخ انقضای پوشش ها حتی برای بیمه های کوتاه مدت کمتر از 92 روز نیز صدق می کند.

ج) کشورهای تحت پوشش بیمه مسافرتی : کشورهای سراسرجهان در دسته بندی های مختلفی جای می گیرند.برخی از طرحهای بیمه‌ای ارائه شده توسط شرکت‌های بیمه‌گر دسته بندی های مختلفی را شامل می شوند که بیمه گزار با توجه به مقصد خود، یکی از این دسته بندی‌ها را انتخاب می کند:

هرچه حوزه منطقه مقصد وسیع تر باشد، قیمت بیمه بالاتر خواهد بود.اگر در مدت سفر، قصد سفر به یک کشور داشته باشید، از گروه کشورهای مطرح شده، به انتخاب آن کشور می پردازید ولی اگر قصد مسافرت به چندین کشور را داشته باشید، دقت نمایید که همه آن کشورها در یک منطقه کشورها قرار گیرند ولی اگر مقصدها در یک منطقه نباشند، گزینه کل کشورهای جهان پیشنهاد می‌گردد.

د) پوشش بیمه مسافرت خارج از کشور : .بعضی از شرکت های بیمه‌گر برای بعضی از کشورها، امکان انتخاب پوشش مالی ارائه می دهند که این مساله نیز بر نرخ بیمه سفر تاثیرگذار است .

ه) سقف تعهدات : حداکثر میزان تعهد و مسئولیت شرکت بیمه‌گر در جبران خسارات حوادث وارده بر بیمه‌گزار را سقف تعهدات می نامند. طرح‌های مختلف بیمه سفر ، سقف تعهدات مختلفی دارند .هرچه میزان تعهدات بیمه‌گر بیشتر باشد، حق بیمه بالاتر خواهد بود.

در نهایت نرخ بیمه سفر خارج از کشور با توجه به عوامل بالا و طرح بیمه ای انتخابی شرکت بیمه‌گر تعیین می گردد.


بهترین بیمه سفر خارج از کشور

بیمه‌گزار می تواند با توجه به معیارهای سقف تعهدات و پوشش‌های بیمه سفر ، سن بیمه‌گزار، کشورهای مقصد در بیمه مسافرتی و مدت زمان سفر و طرح های شرکت بیمه‌گر ، بهترین بیمه مسافرتی مناسب خود را انتخاب نماید.


بیمه مسافرتی ارزان

برخی از مسافران به دنبال بیمه سفر ارزان و مقرون به صرفه هستند.به این مسافران توصیه می کنیم که به سایت مدیر بیمه مراجعه کرده و با درنظر گرفتن معیارها و مقایسه شرکت های بیمه گر مختلف ، بیمه سفر ارزان برای اهداف مسافرتی خود را انتخاب نمایند.بیمه گزاران محترم می توانند پس از انتخاب در سایت به خرید آنی بیمه مسافرتی بپردازند که به محض پرداخت هزینه به صورت آنلاین ، با امکان صدور آنی بیمه‌ نامه مسافرت خارج از کشور موجود در سامانه ، آن را دریافت دارند.


شیوه دریافت خسارت بیمه سفر

در صورت بروز حادثه در خارج از کشور، بیمه‌گزار باید سریعا با مراکز پاسخگویی تماس گرفته و مشخصات بیمه‌نامه، تلفن و شرح مختصری از حادثه را بیان کند. هم چنین بیمه‌گزار هفت روز فرصت دارد که بستری شدن یا مشاوره پزشکی خود را به شرکت بیمه‌گر اعلام نماید. در صورت بروز خطر جانی ، بیمه گزار سریعا باید بستری شده ودر اولین فرصت با شرکت بیمه‌گر تماس حاصل نماید.


مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت بیمه سفر


مدت درمان‌ بیمه سفر حداکثر چند روز است؟

به میزان تعداد روزهای سفر مسافر است اما طبق آیین نامه بیمه مرکزی، بیشتر از 92 روز اقامت متوالی نباید باشد.

آیا بیمه سفر محدودیت سنی دارد؟

خیر


چگونه بهترین بیمه سفر را بخریم؟

عوامل مختلفی نظیر تعداد کشورهای مقصد، پوشش‌های انتخابی بیمه سفر ، تخفیفات بیمه مسافرتی در تعیین بهترین بیمه تاثیرگذار هستند. شما می‌توانید با مراجعه به سایت بیمه دات کام، با وارد کردن اطلاعات درخواستی برای سفر خود، بهترین بیمه سفر را با توجه به شرایط خود و عوامل یاد شده انتخاب و خریداری نمایید.

در بیمه سفر، مبدأ سفر باید ایران باشد؟

بله، برای استفاده از بیمه‌مسافرتی، حتماً باید به هنگام خروج از کشور مهر خروج در پاسپورت مسافر درج شود و در واقع شروع بیمه‌مسافرتی از تاریخ مهر خروج است. به همین دلیل مبدأ سفر باید ایران باشد.

خرید بیمه سفر به چه مدارکی نیاز دارد؟

پاسپورت شخص بیمه‌گزار

تاریخ شروع بیمه درمان مسافرتی از تاریخ صدور آن است؟

خیر، تاریخ شروع بیمه سفر از تاریخ آغاز سفر خواهد بود (از زمانی که مهر خروج از کشور در پاسپورت درج می گردد)

آیا پس از صدور ویزا بیمه سفر قابل عودت است؟

بله، با درخواست کتبی خریدار(بیمه‌گذار) و مراجعه حضوری به دفتر نمایندگی‌ بیمه.

تفاوت بیمه نامه سینگل با مولتی در چیست؟

برای سفرهای کوتاه مدت یا بیمه نامه تا سقف یکماه و تک مسیر سینگل رو انتخاب میکنیم و بابت بیمه نامه های بلند مدت و یا چند سفره مولتی را انتخاب میکنیم که بیمه شده در تعدد سفر هم تحت پوشش باشد

آیا بیمه سفر قابل تمدید در خارج از کشور می باشد؟

در حال حاضر تمدید بیمه نامه در خارج از کشور امکان پذیر نمی‌باشد مگر فرد داخل‌کشور باشد و بیمه‌نامه جدیدی را خریداری کند.

در صورتی که در کل سفر از بیمه استفاده نکنیم امکان عودت حق بیمه سفر مسافرتی وجود دارد ؟

خیر، بیمه سفر تنها به جهت پرداخت قطعی خسارت صادر نمی‌شود بلکه مانند همه بیمه‌نامه ها، ریسک سفر را بیمه می‌کند. سفر می‌تواند خسارت و ریسکی را در پی داشته باشد یا خیر.

اعتبار بیمه از چه زمانی شروع میشه؟

اعتبار بیمه‌نامه از زمان خروج از مرز شروع می‌شود و هیچ ارتباطی به زمان خرید بیمه‌ نامه ندارد.

ایا امکان سفر به چند کشور وجود دارد ؟

در صورتی که قصد سفر به چند کشور دارید حتما بیمه‌نامه را با حالت multiple خرید فرمائید.

 

source:bimeh.com
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]